A forgalom helyreállt: 5, 7, 9, 19-es troli

A forgalom helyreállt.

Köszönjük a türelmet!

 

——————-

Az üzemzavar a piros, áramszedő nélkül is közlekedni képes járműveket nem érinti!

Üzemzavar miatt az Északi városrész irányából a Belváros felé közlekedő 5, 9, 19-es járatok a Csongrádi sgt.-ról nem kanyarodnak le a Berlini krt.-ra, hanem a Szent István térig közlekednek és csak a Vár utcától képesek ismét felsővezetékkel közlekedni.

A Szent István térről pótlóbuszok szállítják tovább az utasokat a Mars tér, Attila utca érintésével a Vár utca megállóhelyre, ahonnan ismét trolibuszok szállítják tovább az utasokat a Gyermekkórház, Lugas utca, Tarján, Víztorony tér irányába.

A 7-es járat a Bakay Nándor utca – Vár utca közötti viszonylatán szintén pótlóbuszok közlekednek.

 

A hiba elhárításáig türelmüket kérjük!

Elhárult: Baleset miatt késések a 8-as, 10-es vonalon

A forgalmi akadály elhárult, köszönjük a türelmet!
 
 

A Tisza Lajos krt.-on történt baleset miatt a 8-as, 10-es vonalon járatkimaradások várhatóak. A nem önjáró járművek a belváros irányába csak a Vidra utca megállóhelyig közlekednek, ahol megfordulnak. A piros, önjáró trolibuszok a megszokottnál ritkábban a Klinikák megállóig  közlekednek.

A forgalmi akadály elhárításáig szíves türelmüket kérjük.

SZTE “Szemeszter bérlet” érvényessége

Az eredetileg 2018. február 5. napjáig érvényes, előző félévre kiadott „Városi Tanulóbérlet” érvényességét 2018. február 09. napjáig meghosszabbítjuk.

Mind a meghosszabbított érvényességű, mind az újonnan kibocsátott bérlet kizárólag – állandó diákigazolvánnyal, vagy igazolással (ideiglenes diákigazolvány) + fényképes igazolvánnyal (személyazonosító igazolvány, új típusú vezetői eng., útlevél)  – együtt érvényes, az igazoláson vagy a diákigazolványon található azonosítószám, esetlegesen a diákigazolvány számának feltüntetésével jogosít utazásra.

 Az egyébként érvényes diákigazolvány, a jelenlegi, „téli” félévváltási időszakban – eltérően az őszi, tanévkezdési hónaptól – önmagában utazásra nem jogosít!

Ideiglenes megállóhely a Szent István téren 02.07-02.10. között

A Szent István tér – Sóhordó utca kereszteződésénél csatorna fedlap cseréje miatt ideiglenes, részleges forgalmi lezárás lép életbe február 7-től előre láthatóan február 10-éig. A javítási munkálatok alatt a Szent István tér Klinikák végállomás irányú megállóhely 10 méterrel előrébb helyezésre kerül.

Megértésüket köszönjük!