Adventi fényvillamosaink 2023. december 1-jén (pénteken) 16:20 órakor indulnak a Dugonics térről

Tisztelt Utasaink! Társaságunk három adventi fényekkel felszerelt villamost (105-ös pályaszámú PESA, 204-es, valamint 214-es pályaszámú KT4) állít forgalomba.

Az adventi villamosok a Dugonics térre állnak ki, a 105-ös pályaszámú PESA Dugonics tér [Tisza L. krt.] megállóhelyre (Anna-kút irányba), a 214-es pályaszámú KT4 a Dugonics tér [Tisza L. krt.] megállóhelyre Tarján irányban, a 204-es pályaszámú KT4 Dugonics tér [Petőfi S. sgt.] megállóhelyre Kecskés irányba.

A villamosok a Szegedi Karácsonyi Hetek keretében a városi fények ünnepélyes felkapcsolásával egy időben borulnak adventi világítási díszbe.

A járatok a Dugonics térről indulva utasforgalomba is állnak, a 214-es pályaszámú villamos Tarján végállomás irányba, a 204-es pályaszámú villamos Kecskés végállomás irányba, a 105-ös pályaszámú villamos Anna-kúton keresztül Európa liget irányban indul el.

Az Adventi fényjárművek a december 1-jétől kiadott menetrend szerint közlekednek, azaz a 105-ös PESA 2-es vonalon Európa ligettől 17:15 órától, a 214-es KT4 villamos 4-es vonalon Tarján végállomástól 16:57-től, a 204-es villamos 3-as vonalon 17:35-től Tarján végállomástól tervezetten 2024. január 6-ig.

Kellemes utazást kívánunk Minden Kedves Utasunknak!

 

Menetrendi változások a trolibusz vonalhálózaton 2023. december 4-én (hétfő) üzemkezdettől 2023. december 21-én (csütörtök) üzemzárásig

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a trolibusz járataink menetrendje 2023. december 4-én (hétfő) üzemkezdettől 2023. december 21-én (csütörtök) üzemzárásig módosul.

A módosított menetrendekről az alábbiakban tájékozódhatnak:

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

FRISSÍTVE – Adventi fényjárművek közlekedési rendje december 1-jétől

Tisztelt Utasaink!
Adventi fényvillamosaink 2023. december 1-jén (pénteken) tervezetten 16:20 órakor indulnak a Dugonics térről.

Utazz velünk menetrend szerinti Adventi fényjárműveinkkel!

Fényjárművek tervezett közlekedése 2023. december 1-jétől tervezetten 2024. január 6-ig:
  • Munkanapokon és hétvégéken kora reggeltől a 2-es vonalon a 105-ös pályaszámú Pesa villamos, míg a 3-as, 3F-es és a 4-es vonalakon a 204-es és a 214-es pályaszámú KT4-es villamos közlekedik ünnepi fényárral.

Fényjárműveink az alább részletezett menetrend szerint közlekednek:
A menetrend tájékoztató jellegű (forgalmi akadály, műszaki hiba előfordulhat).

Kövesd nyomon élőben járatainkat itt.


FRISSÍTÉS (2023-12-19):
Fényjárművek tervezett közlekedése 2023. december 24-én, 2023. december 31-én és 2024. január 1-jén:

2023. december 24-én:


2023. december 31-én:


2023. január 1-jén:


Fényjárművek tervezett közlekedése 2023. december 1-jétől 2024. január 6-ig:

Forgalmi változás a 8-as és 10-es trolibuszok vonalán burkolatrekonstrukciós munkálatok miatt a Vidra utcában 11.28-án (kedd) üzemkezdettől üzemzárásig

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2023. november 28-án (kedd) üzemkezdettől tervezetten üzemzárásig a Vidra utcában burkolatrekonstrukciós munkálatokat végeznek, mely munkálatok érintik a 8-as és 10-es trolibuszjáratok közlekedési rendjét.

A trolibuszok Makkosház/Tarján, Víztorony tér és Széchenyi tér/Klinikák között módosított útvonalon közlekednek az alábbiak szerint.

8-as trolibuszvonal:
A 8-as vonalon a járatok útvonala is és a menetrendje is változik.

Klinikák végállomás irányban: Makkosház végállomástól a Tündér utca megállóhelyig eredeti útvonalon, majd jobbra Berlini krt. – Mars tér – balra Attila utca – Széchenyi tér ideiglenes végállomásig.

Makkosház végállomás irányban: Széchenyi tér ideiglenes végállomás – Híd utca – balra Stefánia – balra Vár utca – balra Deák Ferenc utca – jobbra Híd utca – Széchenyi tér – jobbra Széchenyi tér – balra Károlyi utca – Mikszáth Kálmán utca – jobbra Mars tér – Berlini krt. – balra Csongrádi sgt. Gém utca megállóhelytől szintén eredeti útvonalon Makkosház végállomásig.

A járatok a módosított útvonallal érintett valamennyi megállóhelyen megállnak.

A 8-as vonali járatokról átszállási lehetőséget biztosítunk Bartók téren a 10-es járatra Klinikák felé, a Széchenyi tér megállóhelyen a Szeged vasútállomás felé közlekedő 1-2-es vonali villamosokra/vasútvillamosokra az Aradi vértanúk tere felé, valamint Klinikák megállóhelytől a 10-es trolibuszról a Mikszáth Kálmán utca megállóhelyen átszállással a Makkosház/Vértói út/Körtöltés utca felé közlekedő 8-as, 19-es, illetve 5-ös és 6-os vonali trolibuszokra Makkosházi krt-ig, A megváltott menetjegy átszállás esetén a pótlójárat útvonalak teljes hosszában történő utazásra érvényes. Átszállás esetén a menetjegyet másik felén is érvényesíteni kell!

8-as trolibuszjáratok menetrendje:

10-es trolibuszvonal:
A 10-es vonalon a járatok útvonala változik, a menetrendje nem változik.

Klinikák végállomás irányban: Tarján, Víztorony tér végállomástól a Római krt. [Szilléri sgt.] megállóhelyig eredeti útvonalon, majd Római krt. – balra József Attila sgt. – Glattfelder Gyula tér – jobbra Tisza Lajos krt., majd Anna-kúttól szintén eredeti útvonalon a Klinikák végállomásig.

Tarján, Víztorony tér végállomás irányban: Klinikák végállomástól az Anna-kútig eredeti útvonalon, majd Tisza Lajos krt. – balra Glattfelder Gyula tér – József Attila sgt. – jobbra Római krt., majd a Gál u. megállóhelytől szintén eredeti útvonalon Tarján, Víztorony tér végállomásig.

A járatok egyik végállomás irányába sem érintik a Szent István tér megállóhelyet. Klinikák irányban nem érintik a Sándor utca megállóhelyet, a Bercsényi utca megállóhelyet, és az Anna-kút [Kálvin tér] megállóhelyet, Tarján, Víztorony tér irányban pedig a Berlini krt. megállóhelyet. A járatok a módosított útvonallal érintett valamennyi megállóhelyen megállnak.

Hálózati karbantartás 2023.11.25-én 12:30-14:30 között

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2023. 11. 25-én 12:30-14:30 között hálózati karbantartási munkák miatt a társaságunk által üzemeltetett utastájékoztató felületeken, valamint a menetjegy- és bérlet vásárlási felületeken és automatákon (SZKT, vasútvillamos, Volán helyi járatként is közlekedő járművein a fedélzeti jegykiadó automaták és a fali jegykiadó automaták) üzemkiesés várható.

Menetjegyét bankkártyával a Mobiljegy applikációból is megvásárolhatja, készpénzzel és bankkártyával továbbra is vásárolhat jegyet, bérletet értékesítési partnereinknél, jegy- és bérletpénztárainkban, valamint járművezetőinknél vonaljegyet készpénzzel.

Ebben az időszakban a megállóhelyi menetrendi LED kijelző táblák nem üzemelnek, azokon esetleg megjelenő menetrendi információk nem tekinthetők tájékoztatásnak. Ezen időszakban az XMAP térképes utazástervező webalkalmazás sem lesz elérhető.
A járatok aktuális menetrendjéről a megállóhelyeken kihelyezett papír alapú tájékoztatókból, illetve a honlapunkon keresztül informálódhatnak. Útvonaltervezésre ajánljuk a Google Maps közösségi közlekedési útvonaltervezőjét.
A karbantartás idején a járatok a megszokott menetrend szerint közlekednek.

Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

Utazz velünk a Pick Arénához november 25-én (szombat)

UTAZZ VELÜNK a Pick Arénához

2023. november 25-én, szombaton 18:00-kor kezdődő NB I kézilabda-mérkőzésre

OTP Bank-PICK Szeged – Dabas KC VSE

A meccs előreláthatólag 19:30-ig tart.
A mérkőzés végeztével, a szurkolók hazajutását a 19-es trolibuszvonalon sűrítőjáratokkal segítjük,
melyek a belváros irányú Etelka sor (Felső Tisza-part) megállóhelyről indulnak Makkosház végállomás irányába.

A Pick Aréna megközelíthető közösségi közlekedéssel (9-es és 19-es trolibusszal, 73-as, 73Y-os, 74-es, 74Y-os buszjárattal),
Lime elektromos rollerrel, valamint
személygépkocsival a Felső Tisza-part, Etelka sor irányából!

Felhívjuk figyelmüket, hogy információink szerint korlátozott számban áll rendelkezésre szurkolói parkoló.

A sűrítőjáratok 19-es jelzéssel közlekednek, a vonal valamennyi megállóhelyén megállnak, és normál díjszabással vehetők igénybe.


Tisztelt Gépkocsivezetők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pick Aréna környékén az ott lakók hazajutását és kényelmét biztosítandó, társaságunk a Rendőrséggel szorosan együttműködve a szabálytalanul parkoló gépkocsikat azonnal elszállítja.

A hatóság intézkedésére, illetve annak alapján a gépkocsik elszállítására a zavartalan és biztonságos forgalmi rend biztosítása és az itt lakók kényelmét zavaró parkolási visszásságok megelőzése, illetve azok elhárítása érdekében, az itt lakók korábbi észrevételei és panaszai alapján kerül sor.

Kérjük, váltsanak közösségi közlekedésre vagy tegyenek meg pár lépéssel többet és parkoljanak körültekintően!

Társaságunk az itt lakók nevében is köszöni a megértésüket és együttműködésüket!

Trolibusz járataink menetrend változása 12.04. (hétfő) üzemkezdettől

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2023. december 4. (hétfő) üzemkezdettől 2023. december 21. (csütörtök) üzemzárásig a trolibusz vonalhálózat tekintetében Társaságunk az alábbi menetrendi módosításokat kívánja bevezetni:

5-ös és 6-os trolibuszvonal:

  • az 5-ös és 6-os trolibuszvonalakon a járatok hétvégi menetrend szerint közlekednek.

8-as, 9-es, 10-es, 19-es trolibuszvonal:

  • a 8-as, a 9-es, a 10-es és a 19-es trolibuszvonalakon a járatok a tanszüneti menetrend szerint közlekednek.

A menetrendeket megtalálják honlapunkon a Járataink menüpont alatt pdf formátumban.

Utazásuk megtervezéséhez használják a Google Maps útvonaltervezőt, valamint a megállóinkban kihelyezett utastájékoztatókat.

A ki- és bevonuló X jelzésű járatok továbbra is szállítanak utasokat, amelyek menetrendje ITT található.

Munkatársat keresünk személyügyi munkatárs munkakörbe toborzás fókusszal

SZEMÉLYÜGYI MUNKATÁRS MUNKAKÖR TOBORZÁS FÓKUSSZAL

Amit kínálunk:

  • Stabil háttérrel rendelkező nagyvállalatnál hosszú távú munkalehetőség
  • Cafeteria juttatások szabályzatunk szerint már a próbaidő alatt is
  • Utazási igazolvány munkavállalónknak és hozzátartozóinak, valamint munkába járás támogatása a közigazgatási határon kívülről munkába járó munkavállalónk részére
  • Kollektív Szerződés szerinti bérpótlékok
  • Üdülési lehetőségek

Feladatok:

  • Személyügyi, munkaügyi feladatok teljes körű ellátása.
  • Toborzási, kiválasztási folyamat koordinálása, interjúk szervezése.
  • Konzultációk az illetékes vezetőkkel a pozícióról és a jelölttel kapcsolatos igényekről.
  • Álláshirdetések készítése, hirdetések feladása.
  • Tanulmányi és egyéb szerződések előkészítése.
  • Felnőttképzés koordinálása, külső és belső képzések megszervezése és adminisztrációja.
  • Munkavállalók be- és kilépésének ügyintézése.
  • Munkavállalói elkötelezettség növelő programokban való szervezési, megvalósítási részvétel.
  • Dolgozói elégedettség mérés eredményeinek kimutatása.
  • Munkaköri leírás kialakításában való részvétel.
  • Adatszolgáltatások elkészítése.
  • Kapcsolattartás a munkavállalókkal és a partnerterületekkel.
  • Külső és belső képzések megszervezése és adminisztrációja.

Elvárásaink:

  • Szakirányú felsőfokú végzettség.
  • MS Office programok ismerete (Outlook, Word, Excel).
  • Precizitás, önállóság, felelősségtudat és hatékonyság.
  • Jó kommunikációs készség.

Előnyt jelent:

  • NEXONbér program ismerete.

Jelentkezési határidő: 2023. december 31.

Jelentkezés az allas@szkt.hu email címen szakmai önéletrajzzal.
Érdeklődni: 62/592-276 vagy 62/592-250/ 225-ös mellék

Áramszünet Torontál tér megállóhelyen november 22-én (szerdán)

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2023. november 22-én (szerdán) a szolgáltató a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat végez, emiatt 08:00 órától – 14:00 óráig Torontál tér megállóhelyen a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog.

Az áramszünet érinti az utastájékoztató rendszer (LED táblák) működését. 

A jelzett időpontban járataink továbbra is a megszokott menetrend szerint közlekednek.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!