Járatsűrítés 06.02. és 06.12. között

Tájékoztatjuk Utasainkat, a megnövekedett utazási igényeket figyelembe véve Társaságunk 2020. június 2-a (kedd) üzemkezdettől június 12-e (péntek) üzemzárásig módosított, sűrített menetrend szerint közlekednek MUNKANAPOKON az alábbi járataink:

  • 8-as trolibuszvonalon hétköznap reggeli csúcsidőben 10 percre, délután 12 percre sűrítjük járatainkat az eddigi 15 perces követés helyett, azaz  óránként délelőtt 2, délután 1 járattal bővítünk.
    (Új menetrend: Makkosház végállomástól, Klinikák végállomástól)

A Volánbusz által üzemeltetett vonalak továbbra is rásegítő járatokkal üzemelnek, az éjszakai járatok egyelőre nem közlekednek. Hétvégente és a többi vonal tekintetében a menetrend nem változik. Kérjük utasainkat, utazásuk megkezdése előtt a menetrendekről tájékozódjanak.

FRISSÍTVE – Baleset a Tisza Lajos krt. – Károlyi u. kereszteződésénél

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.
 
Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy baleset történt a Tisza Lajos krt. – Károlyi u. kereszteződésénél, emiatt vonali késések várhatóak.
Érintett vonalak: 5-ös, 7-es, 9-es, 19-es trolibuszvonalak.
 
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Megállóhely/végállomás áthelyezés 8-as, 10-es trolibuszvonalon

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy útrekonstrukciós munkálatok miatt 2020. május 29-én (pénteken) és 2020. június 2-án (kedden) üzemkezdettől üzemzárásig a 8-as és 10-es trolibuszok Klinikák végállomás helyett a Szentháromság utcáig közlekednek módosított útvonalon.

A módosított útvonalon közlekedő járatok az „Aradi vértanúk tere” megállóhelyet és a „Klinikák” végállomást nem érintik. Ideiglenes végállomás mindkét irányban: „Ságvári Gimnázium-SZTK” megállóhely.

A Klinikák végállomás irányú „Aradi vértanúk tere” trolibusz megállóhely kb. 70 méterrel hátrébb, a Szentháromság utca irányába (a taxiállomás helyére) áthelyezésre kerül az alábbi napokon:

  • 2020. május 28-án (csütörtökön) üzemkezdettől üzemzárásig
  • 2020. május 30-án (szombaton) üzemkezdettől június 1-én (hétfő) üzemzárásig
  • 2020. június 3-án (szerdán) üzemkezdettől június 4-én (csütörtök) üzemzárásig

A forgalmi változás miatti kellemetlenségekért megértésüket és elnézésüket kérjük!

FRISSÍTVE – Forgalmi akadály a 4-es villamos vonalán

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.

 

Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy forgalmi akadály van Petőfi Sándor sgt. és Földvári utca kereszteződésnél a 4-es villamos vonalán, emiatt pótlóbuszok közlekednek Kecskés – Anna-kút között.  Anna-kút – Tarján végállomás között villamosok közlekednek.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük.