FRISSÍTVE – Megállóhely áthelyezés a 7A-s trolibuszvonalon 02.02-től

FRISSÍTÉS (2021-03-09):
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2021. március 09-én (kedden) üzemkezdettől Bakay Nándor u. végállomás irányú Mura u. megállóhely az eredeti helyére visszahelyezésre és üzembe helyezésre kerül.


Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Bakay Nándor utca Teréz u. – Mura u. közötti szakaszán 2021. február 2. (kedd) üzemkezdettől előreláthatólag öt héten keresztül gázvezeték kiváltási munkálatokat végeznek, ezért a Bakay Nándor u. végállomás irányú Mura u. megállóhely áthelyezésre kerül kb. 50 méterrel előrébb, a Bakay Nándor u. 30. számmal szemben található útszakaszra.

Érintett vonalak: 7A trolibusz

A forgalmi változás miatti kellemetlenségekért megértésüket és elnézésüket kérjük.

FRISSÍTVE – Forgalmi zavar a 3-as, 4-es villamosvonalon

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok. Pár perces vonali késések várhatóak.
 
Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy forgalmi zavar történt a 3-as, 4-es villamosvonalon, emiatt pótlóbuszok közlekednek Anna-kút – Kecskés és Anna-kút – Vadaspark között.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

FRISSÍTVE – 5-ös trolibuszvonalon terelés 01.27-től

FRISSÍTÉS (2021-01-28):
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Vízmű tájékoztatása szerint előreláthatólag 2021.01.29 (péntek) üzemzárásig az 5-ös trolibuszok továbbra is terelő útvonalon közlekednek.


Korábban írtuk:

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy az 5-ös trolibusz vonalon 2021.01.27-től (szerdától) várhatóan két napig Újszeged, Gyermekkórház végállomás irányába a Belvárosi hídtól terelő útvonalon közlekednek járataink. Az 5-ös trolibuszvonalon közlekedő járművek Vízmű munkálatai miatt a Torontál tér (P+R) és a Csanádi u. megállóhelyen Újszeged, Gyermekkórház végállomás irányában nem áll meg, helyette a Székely sor 5. szám előtt található buszmegállóban, és a Sportcsarnok (Székely sor) megállóhelyeket használja a végállomásig.

Újszeged, Gyermekkórház végállomástól induló járatok minden megállóhelyen megállnak, a Torontál (P+R) megállóhelyen is.

Kérjük, utazása előtt tájékozódjon. Megértésüket, együttműködésüket köszönjük.

FRISSTÍVE – Baleset a Széchenyi téren

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.
 
Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy baleset történt a Széchenyi téren (a Takaréktár utca kereszteződésénél), emiatt jelenleg áll a forgalom.
Érintett járatok: 1-es, 2-es villamosvonal.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

FRISSÍTVE – Baleset a József Attila sugárúton

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.

Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy baleset történt a József Attila sugárúton, emiatt előreláthatólag 10-15 perces vonali késések várhatóak.
Érintett járatok: 3/3F, 4-es villamosvonal.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Rendkívüli Pandémiás Menetrend

A korlátozó intézkedések fenntartása miatt, az év végén bevezetett Rendkívüli Pandémiás Menetrend szerint közlekednek járataink.

Rendkívüli Pandémiás Menetrend részletesebben:


Villamosok:

Trolibuszok:

Tanév alatti Pandémiás Menetrend

Tekintettel a középiskolák jelentéti oktatásának folytatására 2021. január 11. (hétfő) napjától Tanév alatti Pandémiás Menetrend kerül bevezetésre a várhatóan megnövekedett utasforgalom miatt.

A módosított menetrendek visszavonásig lesznek érvényesek.

Villamosok közlekedési rendje 2021. 01. 11-től:

Trolibuszok közlekedési rendje 2021. 01. 11-től: