Adventi fényjárművek közlekedési rendje november 28-tól

Tisztelt Utasaink!
Fényjárműveink 2021. január 6-án közlekednek idén utoljára.

Keresd és utazz menetrendszerinti Adventi fényjárműveinkkel!

Az adventi időszakban ismét lehet utazni a fényvillamosokkal és az adventi trolibusszal.
A fényvillamosokkal munkanapokon az 1-es, 2-es, 3-as, 3F-es vonalainkon, hétvégén a 2-es, 3-as, 3F-es, 4-es vonalakon lehet találkozni. Az adventi trolibusszal az 5-ös vonalon a pénteki és a hétvégi délutánokon utazhatunk.
Munkanapokon kora reggeltől egészen este fél kilencig az 1-es vonalon a 214-es pályaszámú („mutáns”) villamos, a 2-es vonalon 105-ös pályaszámú Pesa villamos, míg a 3-as, 3F-es vonalon kora reggeltől este fél nyolcig a 204-es pályaszámú KT4-es villamos közlekedik fényárral.
Hétvégéken is kora reggeltől elindulnak a fényvillamosok, a 2-es vonalon a 105-ös pályaszámú este kilenc óráig, a 4-es vonalon a 214-es pályaszámú este fél kilencig és a 3-as vonalon este fél hétig a 204-es pályaszámú.
Az 5-ös vonalon minden pénteken és a hétvégéken délután negyed kettőtől este negyed kilencig az adventi trolibusz (a 9-153-as pályaszámú) közlekedik.
A menetrend tájékoztató jellegű (forgalmi akadály, műszaki hiba előfordulhat).

Kövesd nyomon élőben járatainkat itt.

12. 21-től hétköznapi járatindulások12.21-től hétvégi járatindulások12. 21-től fénytrolik pénteken és hétvégén


11. 27. pénteki járatindulások11.30-tól hétköznapi járatindulások11. 28-tól hétvégi járatindulások

Fényjárművek közlekedése 2020. 12. 21-től munkanapokon

Fényjárművek közlekedése 2020. 12. 21-től hétvégéken

Fényjárművek közlekedése 2020. 12. 21-től pénteken és hétvégén


2020. 11. 27. péntek Ünnepi fények felkapcsolása

Fényjárművek közlekedése 2020. 11. 30-tól munkanapokon

Fényjárművek közlekedése 2020. 11. 28-tól hétvégente

FRISSÍTVE – Forgalmi zavar a Magyar Ede téren

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok. Pár perces vonali késések várhatóak.

Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy forgalmi zavar történt a Magyar Ede téren, emiatt Centrum áruház irányban autóbuszok és önjáró trolibuszok közlekednek csak.
Érintett járatok: 3/3F-es villamosvonal, 8-as, 10-es trolibuszvonal.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Rendkívüli Pandémiás Menetrend november 18. szerdától

Szegeden a 2020. november 18. (szerda) üzemkezdettől Rendkívüli Pandémiás Menetrend kerül bevezetésre, hasonlóan a tavaszi időszakhoz. A Rendkívüli Pandémiás Menetrend üzemkezdettől este nyolc óráig a nyári menetrendre alapul. A kijárási tilalom időszakában, este nyolc órától este tízig a városi közösségi közlekedés 20-30 perces ütemben, míg este tíz órától üzemzárásig 30 perces ütemben fog közlekedni. Az üzemkezdet és üzemzárás, azaz a legelső és legutolsó járatok indulási ideje nem változik.

Rendkívüli Pandémiás Menetrend

Munkanapokon


Hétvégeken és ünnepnapokon

  • 1-es villamos vonal:
    Az 1-es jelzésű villamos nem közlekedik.

A Volánbusz Zrt. által üzemeltetett buszok menetrendjéről az alábbi linken tájékozódhatnak:
https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/szeged

Forgalomkorlátozással járó munkálatok a Bakay Nándor utcában

Tájékoztatjuk Utasainkat, hogy 2020. november 18-án (szerda) üzemkezdettől 2020. november 24-én (szerda) üzemzárásig forgalomkorlátozással járó munkálatokat végeznek a Bakay Nándor utcában.

2020. november 18-a (szerda) – november 20-a (péntek), és 2020. november 23-a (hétfő) – november 24-e (kedd) félpályás útlezárzás, 2020. november 21-e (szombat) – november 22-e (vasárnap) teljes útzár -lesz a Bakay N. utcában.

Ezért a hétvégén a 7, 7A járatok terelőútvonalon érintett megállóhelyei:

  • Széchenyi tér felé:
    • Bakay Nándor u. (végállomás) – Volánbusz Zrt. – Kenyérgyári út – II. kórház – Kálvária tér – Londoni krt. – Londoni krt. (Bakai Nándor u.) majd eredeti útvonalon a Széchenyi tér végállomásig.
  • Bakay Nándor u. felé:
    • Eredeti útvonalon a Londoni krt. (Bakay Nándor u.) megállóhelyig, majd Kálvária tér – II. kórház – Kálvária sgt. (Vásárhelyi Pál utca) – Volánbusz Zrt. – Vásárhelyi Pál u. – (Bakay Nándor u.) majd eredeti útvonalon a Bakay Nándor u. végállomásig.

Türelmüket és megértésüket köszönjük.

FRISSÍTVE – Baleset a Dugonics téren

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok. Pár perces vonali késések várhatóak.

Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy baleset történt a Dugonics téren, emiatt Anna-kút – Kecskés között pótlóbusz, Anna-kút – Tarján között villamos, valamint Anna-kút – Vadaspark között pótlóbusz, Fonógyári út – Vadaspark között pedig villamos közlekedik.
Érintett járatok: 3/3F-es, 4-es villamosvonal.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Járatsűrítés az 1-es és a 19-es vonalon

Tájékoztatjuk Utasainkat,hogy a Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete 6. § – a SARS-CoV-2 koronavírus világjárvány – alapján, a koronavírus világjárvány terjedésének csökkentése érdekében Társaságunk az 1-es villamosvonalon 1S jelzéssel, illetve a 19-es trolibusz vonalon 19S jelzéssel sűrített menetrenddel közlekedő járatokat vezet be 2020. november 11. (szerda) napjától.

1S járat menetrendje:

1-1S járatok indulási idejei:

A pirossal színnel jelzett indulási idők jelzik az 1S jelzésű járatokat, a fekete színnel jelzett indulási idők jelzik az 1 jelzésű járatokat.


19S járat menetrendje:

19S járatok indulási idejei:

19S útvonal

A Volánbusz Zrt. által üzemeltetett buszjáratok sűrítéséről az alábbi oldalon tájékozódhat: https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/36017

FRISSÍTVE – Baleset a Vitéz utca – Boldogasszony sgt. kereszteződésnél

A forgalmi rend helyreállt, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok. Pár perces vonali késések várhatóak.

Korábban írtuk:
Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy baleset történt a Vitéz utca – Boldogasszony sgt. kereszteződésnél, emiatt Európa liget – Anna-kút között villamosok, Anna-kút és Szeged pályaudvar között pótlóbuszok közlekednek.
A 8-as, 10-es vonalon a nem önjáró trolibuszok Szent István térig, és Szent István tértől közlekednek. Az önjáró trolibuszok a vonal teljes hosszában közlekednek, ezért jelentős késésekre lehet számítani.
Érintett járatok: 1-es, 2-es villamosvonal, 8-as, 10-es trolibuszvonal.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Erdő utca megállóhely áthelyezése

FRISSÍTÉS (2021-01-05):
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2021. január 06-án (szerdán) üzemkezdettől az Erdő utca mindkét irányú megállóhely az eredeti helyére visszahelyezésre és üzembe helyezésre kerül.


Korábban írtuk:

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy az Etelka sori körforgalom építésével összefüggésben 2020. november 2-től (hétfő) – előreláthatólag 2020. november 30-ig (hétfő) a 9-es és 19-es trolibuszjáratok által érintett, Lugas u. / Tarján, Víztorony tér irányú Erdő u. megállóhely áthelyezésre kerül kb. 200 méterrel a Csillag tér irányába.

A forgalmi változás miatti kellemetlenségekért megértésüket és elnézésüket kérjük.