A rekonstrukciós munkálatok folytatódnak

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget!

 

2018. augusztus 21-én (kedd) üzemkezdettől a Tisza Lajos körút Petőfi Sándor sugárút és Boldogasszony sugárút közötti szakaszán végzett rekonstrukciós munkálatok újabb ütemmel folytatódnak. A munkavégzés ideje alatt a Tisza Lajos körút Petőfi Sándor sugárút és Boldogasszony sugárút közötti szakasza a Klinikák végállomás irányába egyirányúsításra kerül.

 

Ezen időszakban az érintett 8-as és 10-es vonali járatok Makkosház/Tarján, Víztorony tér végállomások irányába terelő útvonalon közlekednek. A járatok útvonala a Vitéz utca – Szentháromság utca kereszteződésig változatlan, majd a Vitéz utca – Petőfi Sándor sugárút – Dugonics tér útvonalon haladva érik el a Tisza Lajos körutat.

 

Az útvonalmódosítás miatt ideiglenes megállóhely került kialakításra “Vitéz utca (Bódogh János utca)” néven a Vitéz utca és a Bódogh János utca kereszteződése előtt, valamint a járatok a Petőfi Sándor sugárúton található “Földváry utca” DAKK Zrt. autóbusz megállóhelyen is megállnak.

 

A lezárás miatt a járatok nem érintik a Makkosház/Tarján, Víztorony tér irányú “Ságvári Gimnázium – SZTK” megállóhelyet. Ezen felül továbbra sem üzemel a “Dugonics tér (Petőfi Sándor sugárút)”, valamint Klinikák végállomás irányában a Honvéd tér (Tisza Lajos körút)” megállóhely.

 

Tájékoztató térkép

 

Megértésüket Köszönjük!

megosztás Vissza
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Mozgáskorlátozott útitársaink utazásában sokszor jól jön a segítség. Adjuk...
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Fejhallgató? Telefon?… – Mind akadályozza a környezet zajainak felismerését.
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan!   A gyermekkocsiban szállított gyermek esetén ügyeljünk a babakocsi...
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Idősebb útitársainkat segítsük a le- és felszállásnál! Adjuk át...
  Tovább

Menetrend

Kapcsolat

Parkolás

Repülőtér