Jogi nyilatkozat

SZERZŐI JOG

A Szegedi Közlekedési Társaság, továbbiakban csak SZKT weboldalai, és az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása – a vonatkozó jogszabályokban meghatározott kivételekkel – kizárólag az SZKT kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

 

INFORMÁCIÓK

A SZKT weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért az SZKT felelősséget nem vállal.
Az SZKT nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok arra jogosulatlan személy vagy személyek által történő megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Az SZKT bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló “Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény” rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az SZKT-hoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az SZKT – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Mozgáskorlátozott útitársaink utazásában sokszor jól jön a segítség. Adjuk...
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Fejhallgató? Telefon?… – Mind akadályozza a környezet zajainak felismerését.
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan!   A gyermekkocsiban szállított gyermek esetén ügyeljünk a babakocsi...
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Idősebb útitársainkat segítsük a le- és felszállásnál! Adjuk át...
  Tovább

Menetrend

Kapcsolat

Parkolás

Repülőtér