Este 6 után 1 jegy

 

Este 6 után 1 jegy konstrukció 2018. június 29-től,
A Szegedi Szabadtéri Játékok ideje alatt,
minden fedélzeti jegyautomatából, elővételben vagy a járművezetőnél váltott,
18 óra után érvényesített vonaljegy korlátlan számú utazásra jogosít
Szeged minden busz-, troli- és villamosjáratán az érvényesítés napjának
utolsó meghirdetett járatáig.

 

 

 

Tájékoztató Szeged helyi közösségi közlekedésben a határozott időre szóló „időalapú jegy” bevezetéséről és felhasználási rendjéről.

 

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szeged helyi közösségi közlekedésben bevezette e az „időalapú jegyet” (elővételben váltott vonaljegy, kedvezményes 10 db-os gyűjtőjegy, járművön váltott járművezetői jegy, fedélzeti menetjegy), amely a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai estéjén vagy az „esőnapon” vehető igénybe.

Az „időalapú jeggyel” 18.00 órától üzemzárásig korlátlan átszállással lehet utazni bármely Szeged helyi közösségi közlekedésben meghirdett járaton.  Az „időalapú jegy” felhasználásának és érvényességének feltétele, hogy a vonaljegy (elővételben váltt vonaljegy, kedvezményes 10 db-os gyűjtőjegy, járművön váltott járművezetői jegy vagy fedélzetei menetjegy) a Szegedi Szabadtéri Játékok előadásai estéjén vagy az „esőnapon” 18.00 óra után a jármű fedélzetén lévő automata jegykezelővel, azaz időpecséttel kerüljön érvényesítésre.

Kivételt képez a jegyérvényesítési kötelezettség alól a fedélzti jegykiadó automatából vásárolt menetjegy, mert a vásárlás során a jegy kiadásakor már érvényesítésre kerül, így újbóli érvényesítése nem szükséges. Az üzemzáráson a tárgynaphoz tartozó menetrendi hirdetmény utolsóként induló járatát kell érteni abban az esetben is, ha az 24.00 óra után indul, kivéve a 91E, 92E, 93E, 94E jelzésű éjszakai járatokat, amelyekre a kedvezmény nem érvényes.

 

Fontos tudnivaló, hogy kizárólag az időpecséttel érvényesített vonaljegy (elő- vételben váltott vonaljegy, kedvezményes 10 db-os gyűjtőjegy, járművön váltott járművezetői jegy vagy fedélzeti menetjegy) fogadható el. A hagyományos lyukasztós jegyérvényesítővel érvényesített vonaljegy kizárólag egyszeri utazásra érvényes, ezért „időalapú jegy”- ként nem fogadható el.

 

Szegedi Szabadtéri Játékok előadásainak időpontja:

 

 

megosztás Vissza
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Mozgáskorlátozott útitársaink utazásában sokszor jól jön a segítség. Adjuk...
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Fejhallgató? Telefon?… – Mind akadályozza a környezet zajainak felismerését.
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan!   A gyermekkocsiban szállított gyermek esetén ügyeljünk a babakocsi...
  Tovább
 • Biztonsági tanácsok

  biztosagi-tanacsok
  Utazzon biztonságosan! Idősebb útitársainkat segítsük a le- és felszállásnál! Adjuk át...
  Tovább

Menetrend

Kapcsolat

Parkolás

Repülőtér